voor-architecten

Bouwbesluittoets

Twijfelt u of uw ontwerp voldoet aan het Bouwbesluit? Wij kunnen, voordat u een bouwaanvraag indient, uw bouwplan toetsen aan het Bouwbesluit, zodat de gemeente vlotter de omgevingsvergunning af kan geven en u niet geconfronteerd wordt met zaken die mogelijk uw hele ontwerp in de war schoppen tijdens de bouwaanvraag. U weet, al voor u de bouwaanvraag indient, of uw bouwplan voldoet aan het Bouwbesluit. Voldoet u niet aan het Bouwbesluit, maar bent u van mening dat uw oplossing gelijkwaardig is aan de eis die het Bouwbesluit stelt? Wij gaan graag de discussie met de gemeente aan voor u.

Bouwkundig tekenwerk

Als u tijdelijk behoefte heeft aan extra tekencapaciteit zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen uw ontwerp voor u uitwerken tot duidelijke bestek- en werktekeningen zodat u uw handen vrij heeft. Tijdens het uitwerken houden we contact met de constructeur zodat detailleringen steeds up-to-date zijn.

We maken ook graag de benodigde ventilatie- en daglichtberekeningen voor u en we kunnen de statische berekeningen en EPC berekeningen voor u laten verzorgen.

We werken steeds met de laatste versie van Autocad zodat uw ontwerptekeningen naar alle waarschijnlijkheid compatibel zijn. Indien u handmatig uw ontwerpen tekent, zijn wij in staat om deze deskundig voor u te digitaliseren.

U heeft tekeningen nodig van bestaande gebouwen en deze zijn niet meer voorhanden? Wij zijn in staat om een bestaand gebouw deskundig digitaal in te meten en uit te tekenen.